Skip to main content

Gereglementeerd bericht, 28 Februari 2023

MAZARRO – BUSINESS UPDATE

Definitieve structuur krijgt stilaan vorm

Met deze business update willen we enkele recente ontwikkelingen binnen Mazaro extra kaderen.

Zoals eerder aangekondigd hebben we de voorbije maanden onze structuur flink verstevigd en vooral uitgebreid. Verschillende nieuwe mensen zijn reeds op sleutelposities aangeworven maar het recruteringsproces is nog steeds aan de gang. De organisatie evolueert om de groeifase die voor de deur staat, in goede banen te kunnen leiden.

Belangrijke realisaties

  • In het najaar van 2022, na onze beursintroductie op Euronext Access zijn twee belangrijke investeerders lid van de raad van bestuur geworden. De samenwerking met hen verloopt zeer constructief. Gezien hun ervaring bieden ze een belangrijke bijdrage aan de expansie van Mazaro.
  • Eind oktober kwam een ervaren Business Development Director ons team versterken. Met  hem hebben we alvast een pak ervaring binnengehaald. Hij is meer dan 30 jaar actief in de automobielindustrie: 20 jaar in de ontwikkelingsafdeling van een internationale transmissieproducent, waarvan 10 jaar in leidinggevende functies. Zijn belangrijkste taak bestaat erin om voor onze schaalbare transmissie technologie de bestaande markt verder te ontwikkelen, bijkomende internationale commerciële successen te realiseren en tevens nieuwe markten te creëren.
  • Midden januari 2023 trokken we een extra Control Engineer aan. Hij bepaalt mee de architectuur van de software voor de regelsystemen die onze transmissies aansturen, hij schrijft code voor de verschillende modules, stelt validatietesten op en voert die uit. Begin februari versterkten we daarenboven ons team met een Design Engineer zodat het ontwerpproces van modellen voor nieuwe toepassingen en het klaarmaken van serieproductie kan worden versneld. Hij berekent en test subsystemen en onderhoudt nauwe contacten met toeleveranciers.
  • Midden januari zijn we verhuisd naar een groter pand te Merelbeke. De nieuwe locatie staat ons toe om de nieuwe medewerkers makkelijker te integreren.
  • Op 1 februari 2023 startte tevens onze zoektocht naar een algemeen manager. We kregen reeds een 50-tal kandidaturen binnen waarvan enkele zeer interessante profielen. De algemeen manager zal waken over de coördinatie van Mazaro’s activiteiten, financiële analyses opstellen en meewerken aan project en product management.

Technische activiteiten

De voorbije maanden lag de focus vooral op het testen op testbank van een RVT prototype ontworpen voor vrachtwagens van twee multinationals en verder ook op het finetunen van software voor het besturingssysteem.

Aandelenevolutie

Hoewel de nadruk van ons team op de ontwikkeling van onze technologie en de commercialisering ervan ligt, zijn we uiteraard niet blind voor de evolutie van ons aandeel.

Zoals u kunt vaststellen op de grafiek kende het aandeel de voorbije maanden bewegingen tussen 6 en 8 EUR. De beperkte liquiditeit op Euronext Access met dubbele fixing ligt aan de basis van deze koersvolatiliteit.

Financiële kalender

16 maart worden Mazaro’s jaarrapport en Q4-cijfers bekend gemaakt.

Persoverzicht

Ten slotte nog een overzicht van enkele recent in de pers verschenen artikels:

Impact Info

Author Impact Info

More posts by Impact Info