Skip to main content

Sommige dieren, zoals bepaalde vogels en knaagdieren, wil je in de tuin, berging of garage liever op afstand houden. Deze solar dierenverjagers van Parkside zorgen er met hoog- en laagfrequente tonen en licht voor dat deze dieren vriendelijk verzocht worden om weg te blijven. Diervriendelijk, duurzaam en veilig!

Dankzij het ingebouwde zonnepaneel ben je niet afhankelijk van elektriciteit. Bij dagen met weinig licht kun je de accu ook opladen met een USB-kabel.

  1. Waar is de mol?

Deze Parkside Mollenverjager op zonne-energie heeft een geluidsgolfinterval van 20 seconden en weert voornamelijk mollen, woelmuizen en spitsmuizen met behulp van laagfrequente golven en/of vibratie. Een diervriendelijke bescherming zonder dat je vallen of gif hoeft te gebruiken.  Je kunt kiezen voor geluid of vibratie of beiden. Je plaatst de dierenverjager stevig in de tuin met de roestvrije aluminium pin. Adviesprijs : €12,99 euro.

  1. Voor in de tuin en aan de muur

Deze Parkside Dierenverjager op zonne-energie heeft verschillende programma’s tegen bijvoorbeeld duiven, honden en knaagdieren maar alle programma’s kunnen ook gelijktijdig geactiveerd worden. Hij komt met een stevige, aluminium grondpin maar kan ook aan de muur gemonteerd worden. Hij heeft een bereik tot wel 8 meter en is spatwaterdicht. Adviesprijs: €14,99 euro.

  1. 360° aanpak

De Parkside Solar Dierenverjager 360° ontgaat niks met zijn detectiehoek rondom en bereik van 8 meter. Je plaatst de dierenverjager in de grond met de stevige, aluminium pin. Je kunt kiezen voor verschillende programma’s met hoogfrequent geluid en lichtflitsen, of deze met elkaar combineren. Adviesprijs: €14,99.

Impact Info

Author Impact Info

More posts by Impact Info