Skip to main content

Isabelle De Bruyne finaliste voor Sustainability Professional 2023

Isabelle De Bruyne Chief Sustainability Officer bij CFE

CFE kondigt met trots aan dat Isabelle De Bruyne, Chief Sustainability Officer, door Time for Society en
VBO FED is genomineerd voor de Sustainability Professional 2023-award. De jury erkent het baanbrekende werk van Isabelle in de sector en heeft haar geselecteerd als een van de drie finalisten. Het definitieveoordeel van de jury wordt op 16 februari bekend gemaakt na een openbare stemronde.

Isabelle werd in mei 2019 benoemd tot Chief Sustainability Officer na 17 jaar als burgerlijk bouwkundig
ingenieur te hebben gewerkt op bouwwerven van CFE. Sindsdien heeft ze een ambitieuze duurzaam-heidsstrategie gelanceerd waarmee CFE gestage vooruitgang boekt, waarbij de Groep onlangs door
het onafhankelijke ratingbureau Sustainalytics werd gerangschikt als Top ESG Company 2023.


Ik zie deze nominatie vooral als een erkenning van mijn 3.000 collega’s. Regen of zonneschijn, het is
geen gemakkelijke sector om in te werken, maar elke dag zetten ze zich vol overgave in om een positieve impact te maken voor toekomstige generaties”
, zegt Isabelle De Bruyne. “En dankzij hen beheren we
niet alleen onze eigen impact, maar bieden we ook innovatieve oplossingen voor enkele van de grootste
uitdagingen van onze samenleving. Duurzame gebouwen, slimme industrieën en de energie- en mobiliteitsinfrastructuur van morgen, we staan op het kruispunt van enkele van de grootste uitdagingen waaronze samenleving voor staat.”


In september 2022 kondigde de multidisciplinaire Groep CFE haar missie aan om mensen, competenties, materialen en technologie samen te brengen in een community van positieve verandering.


Raymund Trost, CEO van CFE: “Als je actief bent in sectoren die de wereld van morgen de komende
decennia vorm zullen geven, heb je de verantwoordelijkheid om voor toekomstige generaties te zorgen. Daarom moeten we alles durven veranderen wat niet duurzaam is.”


Op 16 februari 2023 beslist de jury wie van de drie finalisten Sustainability Professional 2023 wordt. Het
publiek kan stemmen op www.sustainabilityprofessional.be


Klik hier voor meer informatie over de Sustainability Professional 2023

Over CFE
CFE is een multidisciplinaire groep die actief is in 4 kernactiviteiten met een sterk groeipotentieel in België, Luxemburg en Polen om de wereld van morgen vorm te geven: vastgoedontwikkeling, multitechnieken, bouw en renovatie en duurzame investeringen. Met een omzet van 1.200 miljoen, meer dan 3.100 werknemers en een lange ervaring en expertise sinds de oprichting in 1880, heeft de groep CFE de ambitie om de status quo uit te dagen en positieve veranderingen teweeg te brengen. Ze gaat hiervoor met succes ecologische en sociale uitdagingen aan voor het welzijn van toekomstige generaties. Deze ambitie realiseert de groep door duurzaamheid, innovatie en respect voor haar medewerkers centraal te stellen in haar strategie en door haar klanten totaaloplossingen aan te bieden.

Impact Info

Author Impact Info

More posts by Impact Info