Skip to main content

CFE kondigt met trots aan dat Isabelle De Bruyne, Chief Sustainability Officer, door Time for Society en VBO FED verkozen werd tot Sustainability Professional 2023. De prijs bekroont professionals die een vooruitstrevend duurzaamheidsbeleid voeren binnen hun organisatie en een leidersrol opnemen binnen hun sector. De awards zijn het sluitstuk van een selectieprocedure die van start ging in november 2022. Bovenop de erkenning voor haar werk van de vakjury, kreeg Isabelle ook de publiekstemmen achter haar naam.

Isabelle werd in mei 2019 benoemd tot Chief Sustainability Officer na 17 jaar als burgerlijk bouwkundig ingenieur te hebben gewerkt op bouwwerven van CFE. Sindsdien heeft ze een ambitieuze duurzaam[1]heidsstrategie gelanceerd die centraal staat in de missie van CFE om een positieve verandering te bewerkstelligen voor toekomstige generaties. Recent werd de Groep door het onafhankelijke rating[1]bureau Sustainalytics gerangschikt als Top-Rated ESG Bedrijf 2023.

Isabelle De Bruyne, Chief Sustainability Officer: “Deze award is de kers op de taart en ik had nooit kunnen winnen zonder de ondersteuning en de vastberadenheid van al mijn collega’s. Duurzaamheid moet door een hele organisatie gedragen worden om succesvol te zijn, en dat is bij CFE echt het geval. Met deze award wens ik vooral anderen te inspireren om deel uit te maken van een community die een positieve impact wil creëren.”

Raymund Trost, CEO van CFE: “We zijn enorm trots op Isabelle en het werk dat ze met haar team en de hele organisatie heeft verricht. Met CFE willen we echt een gemeenschap bouwen die mensen, competenties, materialen en technologie bij elkaar brengt om zo een positieve impact voor toekomstige generaties te creëren. Ik hoop dat deze award vele anderen inspireert om deel te worden van onze community, want samen kunnen we bergen verzetten.” Klik hier voor meer informatie over de Sustainability Professional 2023.

www.cfe.be

Impact Info

Author Impact Info

More posts by Impact Info