Skip to main content

Van keukentafel tot kantoor, zo ga je de kliekjes wel meenemen

Als foodie is er één ding erger dan geen lekker eten en dat is: lekker eten moeten weggooien. Zorg dus voor goede bewaarbakjes en richt de koelkast overzichtelijk in. Hiermee voorkom je tot wel 50% voedselverspilling. Met deze driedelige set en de RVS voedselcontainer uit de BergHOFF LEO serie blijven restjes goed bewaard en neem je ze de volgende dag gemakkelijk mee.  

De veelzijdige BergHOFF LEO bewaarset is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is. De transparante, siliconen deksels hebben een ingebouwde luchtopening waardoor je eten ook in de magnetron kan opwarmen. De driedelige set met frisse pastelkleuren kan in de vriezer en in de vaatwasmachine.  Formaten: Klein 0.9 liter, medium 1.65 liter, groot: 2 liter.

Driedelige BergHOFF LEO bewaarset met deksel € 52,95.

Dankzij de dubbelwandige constructie van RVS blijft eten in de BergHOFF LEO voedselcontainer tot wel 6 uur koud of warm. Ideaal dus om restjes soepje, salade of pasta in mee te nemen. De voedselcontainer heeft een inhoud van 0,5 liter, is licht in gewicht en kan in de vaatwasmachine. Ook verkrijgbaar in 0,75 liter en 0,35 liter formaat.

BergHOFF LEO voedselcontainer 0,5 liter in lichtgrijs € 36,95.

Ook handig om te weten:

  • Bewaar restjes op ooghoogte zodat ze niet naar de achtergrond verdwijnen.
  • Laat het eten eerst tot kamertemperatuur afkoelen.
  • Bij een koeltemperatuur van 7 graden Celsius kun je eten 2 dagen bewaren, bij 4 graden Celsius wel 3 dagen.
  • Verdeel de restjes over meerdere bakjes zodat je ze gemakkelijker mee kan nemen.

www.berghoff-nederland.nl

Impact Info

Author Impact Info

More posts by Impact Info